Un nou val al crizei economice va cuprinde întreaga lume şi va duce la consecinţe ireversibile. Dezastrele naturale vor şterge de pe faţa Pământului unele din cele mai frumoase oraşe. Şi acesta este doar începutul.
 
    Aceste predicţii au împânzit Internetul şi mass-media. Oameni înzestraţi cu puteri bioenergetice îşi propun versiunile proprii ale viitorului. Psihologul Maria Kruglova împreună cu Vocea Rusiei analizează aceste predicţii.
 
    Unul dintre evenimentele „cele mai aşteptate” ale anului viitor este declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial. Se presupune că el va izbucni în urma unui conflict armat de amploare din Iran şi Siria, în care va fi atrasă întreaga comunitate mondială şi care se va extinde asupra statelor orientale. Trupele Coreii de Nord, puterea căreia sporeşte, vor intra în Coreea de Sud. Rusia nu-şi va putea menţine neutralitatea şi va fi atrasă într-un război sângeros. Maria Kruglova este convinsă că asemenea „profeţii” sunt soldate eşecului.
 
    „Situaţia din Orientul Mijlociu este extrem de instabilă şi prezicătorii, practic, nu riscă cu nimic făcând asemenea „profeţii”.
 

     În 2014, criza economică se va agrava, ceea ce va duce în final la prăbuşirea dolarului şi a preţului la petrol. Acest lucru se va reflecta negativ asupra ţărilor care extrag şi exportă petrol. Acţiunile multor companii mari se vor devaloriza, se va reduce numărul locurilor de muncă. Mulţi vor ajunge în pragul falimentului.
 
      Maria Kruglova comentează: „Fiecare om îşi pune întrebarea, cât de stabilă va fi situaţia la el la serviciu, dacă îşi va putea întreţine familia. Întotdeauna există riscul să rămâi fără lucru mai ales în timpul unei situaţii economice instabile ca cea actuală. De aceea, subiectul crizei financiare şi al şomajului este actual şi împreună cu el şi asemenea „profeţii”. Ele nu au nicio legătură cu realitatea”.
 
       Epidemia provocată de virusul modificat al gripei aviare va şterge de pe faţa Pământului un sfert din populaţie. Oraşele vor fi pustii. Va începe o panică totală. Cercetătorii nu vor putea inventa un vaccin. Maria Kruglova consideră că această predicţie este absolut nefondată.
 
     „Numărul persoanelor care au murit în urma epidemiei precedente de gripă aviară nu este mai mare decât cel provocat de o gripă obişnuită. Nu poate fi comparat cu numărul celor care mor de cancer, infarct sau accident cerebral şi alte boli. Bineînţeles că dacă un supervirus ar fi pustiit oraşele, s-ar fi produs o panică generală. Însă nivelul medicinii este destul de avansat pentru a preveni un asemenea proces”.

     Prin urmare, stimaţi cititori, trataţi cu scepticism toate predicţiile teribile pentru viitorul care ne aşteaptă.
sursa: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_26/Predictiile-cele-mai-sumbre-pentru-anul-2014-5132/