ARHIVA BLOG

14.1.14

O viziune cutremuratoare a lui Dorel Ostvos

   

 

       
Am avut  o  viziune cutremuratoare .

    Se vor produce doua evenimente cutremuratoare in care vor muri sute de mii de oameni si va schimba viata multora pe planeta noastra.
   
     Primul eveniment...vor intra in eruptie aproape instantaneu intre 4-5 vulcani in arhipelagul filipinelor .Indonezia si Tailanda  ce va face ca intregul arhipelag sa fie scufundat in apa ...asa ca va disparea de pe suprafata Pamantului dupa care va avea loc un cutremur devastator in Spania..
   
      Cutremurul devastator in Spania va avea loc in luna Februarie .Pentru fratii surorile si prietenii si cunostintele din Spania sa stie ca in momentul cand vor vedea la stiri vestea ca arhipelagul Filipinelor sa scufundat sa se pregateasca pentru ca dupa va fi cutremurul in Spania.

      Nu uitati luna februarie.
 
      Sa stiti ca totul se va intimpla cu exactitate.

      Imi pare rau ca trebuie sa anunt tot catastrofe dar astea sint viziunile pe care mi la da Dumnezeu. sa anunt omenirea ca un semnal de alarma pt. ce-i ce vor vedea lucrurile astea ca ei sa se intoarca la Dumnezeu. cit mai este timp.pt. ca timpul rabdari lui Dumnezeu. a luast sfarsit.Sfarsitul Generatiei acestea este aproape de final.Eu datoria mi-am facut-o mai departe depinde de voi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceti comentarii pe acest blog