ARHIVA BLOG

1.1.14

Liderul nord-coreean avertizează că în 2014 va începe apocalipticul război nuclear

 
 
Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un a avertizat, într-o conferință de presă, că anul 2014 ar putea aduce un dezastru nuclear în peninsula coreeană, care se poate extinde la nivel global.
Tensiunile politice prin care trece Coreea de Nord în ultima perioadă, l-au împins pe Kim Jong-un să organizeze o conferință de presă chiar de Crăciun pentru a face lumină cu privire la planurile sale de viitor. Acestea nu sunt deloc roz, pentru că este posibil ca în noul an un război nuclear să se declanșeze între Coreea de Nord și cea de Sud. Acest război apocaliptic se poate extinde și astfel numeroase țări precum SUA să fie afectate.
Dacă un război pornește pe acest pământ va aduce un dezastru nuclear fără precedent, iar Statele Unite nu vor fi în siguranță. Ne confruntăm cu o situație periculoasă, pentru că orice incident minor poate provoca războiul total.“, le-a transmis Kim Jong-un cetățenilor săi.
De asemenea, nebunia și excentricitatea liderului nord-coreean l-au împins să ordone armatei să fie pregătită în orice moment pentru declanșarea războiului nuclear împotriva Coreei de Sud.
 
Perioada actuală nu este una fastă pentru cele două țări vecine, pentru că prezența armatei americane, care se antrenează alături de cea a Coreei de Sud, stârnește tensiuni care pot degenera într-un război nuclear care ucide milioane de oameni.
Prin această conferință de presă, Kim Jong-un a dorit să clarifice și motivul pentru care a ordonat uciderea unchiului său Jang Song-Thaek. Liderul nord-coreean a declarat că “partidul său a luat hotărârea să scape de gunoiul și mizeria din interior“.
 
Acesta este motivul pentru care unchiul său a fost executat în stil barbar. Surse neoficiale susțin că Kim Jong-un era beat în momentul în care a ordonat uciderea unghiului său și doar din această ipostază ia cele mai importante decizii. Dina ceastă cauză, războiul apocaliptic se poate declanșa în orice moment de inconștiență și nebunie traversat de liderul comunist
 
 
sursa: efemeride.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceti comentarii pe acest blog