ARHIVA BLOG

1.1.14

Alertă! Defuncta cometă ISON conţinea şi cianide, gaze extrem de toxice!

 

Alertă! Defuncta cometă ISON conţinea şi cianide, gaze extrem de toxice! Dacă acestea ajung în atmosfera Pământului până în decembrie 2014, trebuie să ne protejăm cu măşti de gaze şi vitamina B2!

 
 
Cometa ISON s-a dezintegrat: lucrul acesta este clar şi sunt cu toţii de acord. Dar ce se va întâmpla mai departe? Ne va mai afecta această cometă? NASA ne confirma încă din octombrie 2013 (vezi articolul: NASA confirmă: cometa ISON ne va lovi sub formă de praf! Ne vor lovi şi fragmente mai mari din cometă? Pe cer vor apărea misterioşi nori albaştri…) că rămăşiţele cometei ISON vor ajunge pe Pământ nu doar o dată, ci de două ori, sub forma unor microparticule extrem de fine, aşa că nu ar trebui să ne îngrijorăm. Chiar aşa?
Acum 666 de ani (numărul satanic din Biblie!), adică în 1347, o cometă mare “cometa neagră” a ajuns în apropierea Pământului. Ea a fost asociată cu producerea de nenorociri pe Pământ, iar acest lucru îl putem afla din lucrarea “O cronică istorică generală a aerului, vremii, anotimpurilor, meteoriţilor (…)”, scrisă de Thomas Short în 1749 şi apărută la Londra (lucrarea completă o puteţi găsi pe Google Books). Citez din acea lucrare:
“În Franţa a fost văzută teribila cometă neagră. În decembrie, a apărut deasupra Avignon-ului un “Stâlp de foc”. Au fost multe cutremure, vijelii, tunete şi fulgere; mii de oameni s-au înecat căci cursurile râurilor nu se mai opreau. A plouat cu pietre, iar în Germania a plouat cu sânge; în toate ţările au avut loc avorturi (…) pe tot cerul se puteau vedea comete, meteoriţi, raze de foc”.

Incredibil, dar multe din evenimentele descrise mai sus se întâmplă în zilele noastre peste tot în lume: uragane devastatoare (ca uraganul Hayian din Filipine), cutremure puternice, ploi de sânge (vezi: În India plouă cu “sânge”: cercetătorii spun că e vorba de creaturi extraterestre. Şi Nostradamus vorbeşte de “ploaia de sânge”…), meteoriţi pe cer (ca cel de la Chelyabinsk din 15 februarie 2013) etc. Toate aceste dezastre chiar se întâmplă! E vorba oare de aceeaşi cometă (cea din 1347 şi cea din 2013), aşa cum am presupus în articolul acesta (Cometa ISON apare o dată la 666 de ani în apropierea Pământului producând dezastre? Este ISON “cometa roşie a morţii” care a adus cele 10 năpaste biblice?)? Dacă da, atunci e vai de capul nostru, căci “cometa neagră” din 1347 a adus cu ea microbi extratereştri pe Pământ, care au declanşat cea mai mare epidemie din istoria omenirii: Marea Ciumă sau “Moartea neagră”, cea care a omorât peste 27 de milioane de oameni (citiţi mai multe despre această ciumă în acest articol complet pe care l-am scris în anul 2009: Moartea neagră: ciuma care a ucis 27 de milioane de oameni). Vor crea epidemii mortale pe Pământ rămăşiţele cometei ISON? Să dea Domnul ca NU şi eu să mă înşel!
Dar, oare a fost vorba de ciumă în 1347 sau de altceva? Nu cumva a fost vorba de o intoxicare cu gaze toxice pierdute în spaţiu de cometă? Cometa ISON, ca şi alte comete, este compusă din apă, C2, amoniu, metan, monoxid de carbon, dioxid de carbon şi cianide. Aceste gaze din urmă, cianidele, sunt extrem de toxice. Ele au un miros de migdale amare şi, dacă sunt respirate sau îngerate odată cu alimentele, pot produce următoarele simptome: ameţeală, dureri de cap, greaţă, vărsături, respiraţie rapidă, bătăi rapide ale inimii, slăbiciune. Expunerea la cantităţi mari de cianidă poate duce la convulsii, pierderea conştiinţei şi la stop respirator.
În cazul în care (ferească Dumnezeu!) o parte din gazele toxice de cianide din rămăşiţele cometei ISON ar ajunge pe Pământ (ar avea nevoie de circa 1 an, deci până la finalul lui 2014), trebuie să fim pregătiţi şi să facem faţă situaţiei cu măşti de gaz, cu vitamina B12 şi în special prin folosirea vitaminei B2 (riboflavină) – ce este folosită ca antidot împotriva intoxicării cu cianide. Dar, să sperăm ca toate acestea să nu mai aibă loc niciodată…


sursa: lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceti comentarii pe acest blog