ARHIVA BLOG

20.9.12

Apocalipsa dupa calendarul mayas: Sfarsitul lumii in 100 de zile?

Sfarsitul lumii in 100 de zile?

Conform calendarului civilizatiei maya, joi mai erau exact 100 de zile pana la sfarsitul lumii. Daca ar fi sa dam crezare acestui calendar, ar trebui sa incepem deja sa ne indeplinim ultimele dorinte. Au aparut, insa, etnici care se trag din aceasta civilizatie ale caror spuse ne linistesc.
Acest calendar controversat este dificil de interpretat. De cand a fost descoperit, s-au facut numeroase documentare pe aceasta tema si s-au scris carti intregi care trateaza subiectul. In SUA, acum se vand foarte bine spatiile de refugiu in caz de dezastru, scrie FoxNews. Din pacate, ingrijorarea a pus stapanire pe multi oameni care cred ca 21 decembrie 2012 va insemna sfarsitul lumii.
Multi vand chiar pachete intregi care pot fi de ajutor oamenilor in cazul unui asemenea dezastru.
Cat despre felul in care va arata Apocalipsa, unii sustin ca Pamantul va fi inghitit de o gaura neagra. Altii merg pe teoria conform careia un asteroid urias va distruge tot ce misca pe Terra. Exista si teorii potrivit carora zeii se vor intoarce si se vor razbuna pe oameni.
Trebuie sa mentionam aici calendarul astronomic mayas gasit in Xultun, Guatemala. El ar indica faptul ca sfarsitul lumii nu va veni pe 21 decembrie 2012.
Etnicii mayasi sunt de parere ca aceasta teorie a sfarsitului lumii ar fi doar o inventie a Occidentului. Ei cred ca inscriptiile respective s-ar referi la o noua varsta a omenirii, iar sfarsitul calendarului respectiv nu ar insemna neaparat si distrugerea noastra.
Profesorul de astronomie Anthony Aveni, din SUA, spune ca acest calendar maya ar arata ca vom asista doar la un nou inceput.
Interesant este faptul ca aceste calendare mayase se refera la sfarsitul timpului si nu la sfarsitul lumii.
Asadar o lume noua sta sa apara din negura mileniilor, dupa indelungi asteptari, probabil vom asista la metamorfoza actualei lumi materialiste si tehnicizate, intr-una spiritualizata.
Din toate colturile planetei se simte acest suflu energetic al schimbarii, sunt tot mai multi mesageri din diferite dimensiuni, care vorbesc despre inceputul unei noi ere, probabil sfarsitul timpului inseamna inceputul eternitatii, nu vom mai trai separati, despartiti de idei si convingeri religioase straine de adevaratul sens al cunoasterii, ci vom trai plenar, dimpreuna cu divinitatea intr-o comuniune spirituala atotcuprinzatoare.
“Dezvatatorul” simte ca timpurile sunt aproape, de aceea este pentru prima data cand intervin cu un mesaj personal, Eu nu cred ca schimbarea va avea nevoie de un razboi intre fortele nevazute ale binelui si armatele raului, nu cred intr-un Armaghedon si o Apocalipsa, cred ca este vorba doar despre un scenariu care nu va avea loc. Schimbarea va fi una pasnica, constienta si fara o lupta surda intre civilizatii.
A venit timpul marelui Adevar, se va sfarsi lumea asa cum o stim noi, cea condusa doar de instincte oarbe, prin sclavia fricii si a minciunii, cei care vor alege sa ramana in vechea lume condusa de tirania reptilienilor, vor ramane prinsi in propria lor inchisoare, iar ceilalti vor trece dincolo de labirintul iluziilor scornit de cei care-au modificat, mintit si manipulat Realitatea.
“Dezvatatorul”
Sursa: HeraldSun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceti comentarii pe acest blog