ARHIVA BLOG

17.1.10

SEMNELE APOCALIPSEI

A.decaderea clerului

B.Vor cunoaste binele toti cei ce fac raul

C.Apostazia omului

D.Stiinta si turismul

E.Cutremurele si foametea

F.Persecutarea crestinilor

G.Semne dsitince ale lui 666

H.Refacerea templului lui Solomon

I.Inainte mergatori si promotori ai lui Antichrist -iehovistii

-masoneria

-magia

-spiritistii

-ateismul

Sa le luam pe rand.

A.Decaderea clerului.Sf Chiril zice:”se vor certa episcopii intre ei si preotii intre ei”.Ura si decaderea preotilor va fi asa de mare, incat numai ca sa gasesti un preot bun trebuie sa mergi kilometrii buni.Fiind dezlegat Lucifer va lupta cu ura contra credinciosilor si conducatorilor Bisericii, semanand discordie intre ei.Un alt sfant zice:”in zilele cele din urma avand nevoie de apostoli, apostoli vor fi toti”.Adevaratii apostoli se vor cunoaste dupa fapte si dupa cunostintele lor.

B.Vor cunoaste binele toti cei ce fac raul

In vremurile de apoi, Dumnezeu ii va lumina pe toti , iar “cei care au ramas statornici in credinta vor fi mobilizatorii Bisericii lui Hristos.Si se va propavadui aceasta Evanghelie a imparatiei in toata lumea spre marturie la toate neamurile si atunci va veni sfarsitul”, zice Hristos.

C.Apostazia omului

In zile de pe urma omul va ajunge in culmea nedreptatii si stricaciunii lui.Furia, invidia, nerecunostinta, trufia si mandria vor fi fara precedent.Ateismul. blasfemie, abrogarea regulilor crestine vor fi trasaturile remurilor cele de apoi.Alte semne ar mai fi curvia, preacurvia, magia neagra, asasinatele vor triumfa in zilele de apoi.Vom ajunge exact in vremea lui Noe .Dupa cum atunci potopul a venit pe neastepatate si fara de veste asa va fi si a doua venire a lui Hristos.Sf Pavel zice: “ziua Domnului nu va veni pana ce mai inainte nu va veni lepadarea de credinta si nu se va da pe fata omul nelegiurii, fiul pierzaniei”

D.Stiinta si turismul

In zilele noastre cunoasterea a ajuns la culmea infloririi ei.Civilizatia tehnica, cu succesele ei uimitoare si rapide, depaseste orice precedent intre realizarile omului.Dezvoltarea infricosatoarelor tehnologii au ajuns sa inlocuiasca puterile omului si sa scoata din uz mintea omeneasca.

Turismul a ajuns de asemenea in culmea infloririi sale.Oamenii de pe toate continentele si de toate varstele calatoresc de la un capat la altul al pamantului.Avioanele au apropiat oamenii prin reducerea timpului de calatorie.Dumnezeu ii zice lui Danile:”Iar tu Daniele, tine ascunse cuvintele si pecetluieste cartea pana la sfarsitul vremii. Multi vor cerceta-o cu de-amanuntul si va creste stiinta”.Asadar stiinta si turismul sunt semne ala vremurilor cele de apoi.

E.Alte semne

Bineinteles toata lumea stie ca deja e foamente in multe colturi ale lumii si ca oamenii se imbolnavesc din ce in ce mai des.In zilele cele de pe urma vor creste imbolnavirile, iar cei care au trait in vremea Cernobilului vor muri cu siguranta de cancer.Deja unele tari europene au zis ca Cernobil a constituit a treia trambita din Apocalipsa.”Si a trambitat al treilea inger si a cazut din cer o stea uriasa arzand ca o faclie, si a cazut peste a treia parte din rauri si peste izvoarele apelor si numele stelei se va chema Absintos.Si a treia parte din ape s-a facut ca pelinul si multi dintre oameni au murit din pricina apelor pt ca se facusera amare”.Absintos inseamana amar, iar Cernobil inseamna rana amara, deci a treia trambita.

SIDA.

Boala aceasta pare a fi calul galben-vinat:”Si cand s-a desfacut pecetea a IV-a, am auzit glasul fiintei a IV-a zicand:Vino si vezi.Si m-am uitat si iata un cal galben-vinat si cel care sedea pe el era :Moartea; si iadul se tinea dupa el…”

Culoare galben-vinat este culoarea imblonavirii de moarte si ea se observa la cei bolnavi de SIDA, si dupa cum bine stim numarul bolnavilor de SIDA este in crestere.

F.Persecutarea crestinilor

Aceasta profetie nu s-a intamplat inca, dar urmeaza, pt ca se vor da legi antiortodoxe care ii va lega la mani pe credinciosi.

G.Semne distince ale lui 666.

Dupa cum bine stim , sunt codurile de bare, pasapoartele biometrice, carnetele de conducere, buletinele.

H.Refacerea templului lui Solomon.

Templul lui Solomon se afla la Ierusalim unde este zidul plangerii.Templul va fi refacut iarasi pentru ca in el sa se instaleze Antchrisul.Pe ruinele templului lui Solomon a fost construita moscheia lui Omar, care adesea a fost bombardata dar nu daramata, fiindca nu venise implinirea vremii.Evreii din America au adunat sute de mii de doalri pt reconstruirea templului si pt a il incorona pe Mesia al lor, pe 666.

J.Inainte mergatorii si promoterii lui 666

Iehovistii-formeaza marele flagel al crestinatii si pregatesc drumul lui 666.Iehovistii neaga tainele Bisericii noastre.Iehovistii cred ca sosirea lui Antichrsitului s-a pus in miscare printr-un sistem international de guvernare 666.

Masoneria-NU e mare lucru de spus aici, toata lumea stie ca masonii conduc lumea si pregatesc o “Noua Ordine Mondiala”

Magia si spiritistii-in zilele noastre tot mai multa lume se foloseste de magie pt a castiga ceva sau pt a face rau cuiva.Lumea uita de biserica si apeleaza la vrajitori si vrajitoare care lucreaza cu magie neagra si implicit cu Satana.Cand cineva cheama spiritul unui decedat, ei nu vor vor vorbi cu spiritul decedatului ci cu Satana, care isi schimba vocea si care stie trecutul si prezentul omului, dar nu si viitorul pt ca nu are acces la el, Cartea Viitorului este inchisa pt el.

Ateismul-in zilele noastre nimeni nu mai prea crede in Dumnezeu sau in Diavol, toata lumea crede in ce vrea.Ateismul este tovarasul de drum al lui Antichrist.
sursa: http://omulpacii.wordpress.com/2009/02/09/semnele-apocalipsei/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceti comentarii pe acest blog