ARHIVA BLOG

6.1.10

PREZICERI PENTRU 2010


Carmen Harra: Mai avem mulţi ani până să ne revenim
Din punctul său de vedere, la 20 de ani de la Revoluţie, românii şi-au câştigat libertatea şi sentimentul că au puterea de a schimba lumea, însă până la bunăstare mai este cale lungă.

„Marile schimbări ale României vor începe să fie simţite abia din anul 2012, care nu este sfârşitul lumii, ci al unei ere de 5.000 de ani. Ultimii cinci ani sunt consideraţi de întuneric, marcaţi de limitarea gândirii şi de un nivel de conştiinţă umană foarte scăzut, însă urmează să intrăm într-o perioadă de tranziţie şi apoi într-o eră pozitivă, care se numeşte „era de pace”.

Conform clarvăzătoarei care rămâne fidelă concepţiei budiste, ţara noastră s-a aflat până acum în „era de metal”, dominată de conflicte şi răzbunări şi energii negative.

Ce mai avem de învăţat?

Românii nu ştiu încă să distingă între bine şi rău, între pozitiv şi negativ şi să aibă puterea de a conştientiza care pot fi urmările faptelor lor. Cu toate acestea, Carmen Harra se declară optimistă şi spune că în anul care urmează „vom începe să ne desprindem de prejudecăţi, de ideile preconcepute şi vom începe să trăim conform legilor universale”.

România este la fel de importantă şi de valoroasă ca orice ţară a lumii, spune „ghicitoarea vedetelor de la Hollywood”, însă, pentru a face cunoscute lumii întregi aceste calităţi, trebuie să scoatem în faţă valorile naţionale.

Ne aşteaptă colapsul financiar

Criza economică este departe de a se fi încheiat, spune Carmen Harra. „România va ajunge în colaps financiar”, precizează ea, şi adaugă că, aşa cum a prevăzut la sfârşitul lui ’89 că Europa va avea o singură monedă, tot aşa vede că, peste ani, va exista o singură monedă mondială.
„Prevăd că în scurt timp va veni o zi în care nu vor mai fi nici dolarul, nici euro”, spune Carmen Harra.

Îmbunătăţirea situaţiei economice şi sociale a României va fi resimţită abia prin 2016 - 2018, mai spune vizionara, dar până atunci vom fi protagoniştii unor mari evenimente politice şi sociale interne. Ea prezice, pentru anul care vine, greve, mişcări sindicale şi proteste, toate în încercarea românilor de a lupta pentru supravieţuire, dar recomandă o detaşare, pe cât posibil, de toate aceste probleme, deoarece „România şi restul lumii împart aceeaşi barcă şi vom ieşi din criză odată cu ceilalţi”.


„În 2010 vom fi martorii unor premiere din domeniul medical. Se vor vindeca boli dintre cele mai grave, al căror leac a fost căutat de mulţi ani. De asemenea, 2010 este un an de evoluţie, un an de unitate, care va schimba percepţia românilor”
Previziunile economice indica sfarsitul crizei, iar cele astrologice anul romantismului. Nostradamus, in schimb, ar fi scris ca pe 11 noiembrie incepe un conflict planetar

Cumpana dintre ani este mo­mentul in care oamenii vor sa stie ce le aduce viitorul. Ana­listii economici, prezicatoa­rele si astrologii vor sa ne deschida ochii asupra a ceea ce ne asteapta in noul an, care la chinezi este "Anul Tigrului de Metal". Potrivit economistilor lumea va iesi din criza finan­ciara, 2010 fiind anul in care economia se va relansa. Altii, dimpotriva, spun ca, dupa ce in 2008 bancherii lacomi au dus de rapa marile institutii financiare, in 2010 politicienii iresponsabili vor provoca fali­mentul statelor. Deja micutul Dubai datoreaza 80 de mi­liar­de dolari, o gaura generata de investitii
fan­tasmagorice. Gre­cia e falita, iar Tarile Baltice sunt bune de trimis la "in­chisoarea dator­nicilor". Dar asta nu e nimic pe langa im­plinirea pro­fetiilor miste­rio­sului Nostra­damus. Cerce­ta­torii scrierilor sale spun ca al Treilea Razboi Mondial va izbucni fix pe 11 noiembrie 2010 si vor fi folosite arme nu­cleare, chimice si bac­te­rio­logice. Ghicitoarea Van­ghe­lia Pandeva, prezicatoare per­sonala a dictatorului bulgar Todor Jivkov, ar fi sustinut si ea acelasi lucru. Potrivit Babei Vanghelia, cum era cunoscuta in Bulgaria, razboiul se va duce intre occidentali si islamisti. Astrologul rus Pavel Globa confirma si el o prezicere a lui Nostradamus privind o ca­tas­trofa la Marea Neagra care va avea loc tot in 2010. In urma unui seism va iesi la suprafata Marii Negre hidrogenul sulfu­rat care
apoi va exploda. Dar astrologii nu vor sa ne deprime chiar de Revelion. Ei mai spun ca 2010 va fi anul dragostei ro­mantice care va prevala asupra impulsurilor sexuale, feno­menul datorandu-se trecerii lui Jupiter in constelatia Pestilor. S-ar putea sa aiba dreptate, din moment ce la chinezi Anul Nou incepe la 14 februarie, ziua Sf. Valentin la occidentali, adica sarbatoarea indragostitilor.

Alte placeri ale vietii in 2010 vor fi mancarea si bautura. Analistii pietei de profil spun ca marile companii mizeaza pe iesirea din criza si au pregatit lansarea a noi
si noi delicatese pentru clientii iesiti din auste­ritate.
Prognozele economice pe 2010 se contrazic mai ceva ca previziunile astrologice. Desi indiciile iesirii din criza sunt tot mai clare, exista analisti lucizi care cred ca zicem "hop" inainte sa sarim parleazul. "New York Post" prevede ca anul 2010 ar putea fi anul nefast al falimentelor guvernelor, dupa ce 2008 a dat iama in banci. In schimb, datorita lui Jupiter, pe plan sentimental toata lumea va triumfa. Mai ingrijoratoare decat falimentele sunt previziunile lui Nostradamus care dau 11 noiembrie 2010 ca data critica pentru omenire.
Cel mai socant exemplu pentru analistii economici este Dubai. Un orasel ce se crede o tara si care a facut investitii faraonice in turism
si imobi­liare, cu acoperire nu in petrol, ci in fan­teziile dezvoltato­rilor. Gaura este imensa, de 80 mili­arde de dolari. In Europa, Tarile Baltice s-ar califica pen­tru o virtuala "inchisoare a dator­nicilor". Italia, Spania, Gre­cia au datorii impovara­toare, Grecia fiind de-a dreptul falita. China ar putea fi econo­mia dominanta a secolului XXI daca nu cumva creditele date pe ochi frumosi de catre bancile chinezesti o vor transforma in cea mai mare schema piramidala din lume. Alterna­tiva ar fi intre interventia in fiecare caz in parte sau un lant generalizat de falimente guvernamentale.
Scrierile lui Nostradamus
Pe langa analistii economici ne mai baga in sperieti si cercetatorii profetiilor lui Nostradamus. Din moment ce enigmaticul profet a scris negru pe alb despre o "fecioara a carei moarte este dorita de un conducator crud si setos de sange" atunci e clar ca lumina zilei ca al treilea razboi mondial va incepe in noiembrie 2010. Tiranul va conduce prin foc si sabie, iar "Arca furiei lui Satan" nu poate fi decat o racheta balistica. In afara de razboiul mondial din 11 noiembrie, purtat cu arme de distrugere in masa, nucleare, chimice si bacteriologice, romanii ar mai putea avea pe cap alta belea. Anume o cata­strofa in Marea Neagra gene­rata de hidrogenul sulfurat.
Temerile Chinei
Superstitiosii chinezi ii tin si ei isonul lui Nostradamus. Ii framanta 2010, Anul Tigrului de Metal in horoscopul chine­zesc. Chinezii, insa, nu se asteapta la dragoste, ci la tot ce poate fi mai rau. In acest an nimeni nu e bine sa-si faca planuri, pentru ca daca tigrul de metal este yin, atunci e predispus la suferinta si tra­gedie. Cei care considera ca tigrul este yang asteapta un posibil razboi, pentru ca metalul yang este potrivit pentru arme. Tigrul de metal il mananca pe cel de lemn
, iar chinezii sunt foarte preocupati ca nu cumva China sa fie tigrul de lemn, iar SUA, cel de fier.
Anul romantismului
Indiferenta la catastrofe sau razboaie, viata personala merge inainte. Astrologii europeni sunt convinsi ca anul 2010 va fi un an al romantis­mului, aratand ca Anul Nou chinezesc incepe pe 14 februarie, ziua Sf. Valentin la occidentali. Dra­gostea va face ravagii mai ales dupa 17 ianuarie cand "generosul" Jupiter va intra in "metafizica" constelatie a pestilor.
Acest eveniment va des­chide calea unor relatii romantice, bazate mai mult pe credinta si idealism decat pe impulsuri sexuale. Aceasta combinatie poate fi totusi periculoasa, cred cititorii in stele, deoarece oamenii atribu­ind calitati exagerate persoa­nelor de care sunt indragostiti tind sa nu le mai observe defectele, motiv pentru care pot avea mari fantezii ce se vor transforma in deceptii.
Tigrul Alb (de Metal) paseste in scena in data de 14 februarie 2010 aducand pentru o perioada de un an, pana pe 2 feb. 2011, insufletire si o desfasurare dramatica a evenimentelor, inflacarare si pasiune. Este anul visurilor indraznete.

Corespondente horoscopul european: zodia Varsatorului
Piatra norocoasa: ochi de tigru
Compatibilitate: Cal, Tigru, Caine.
Culorile preferate: alb, negru, portocaliu

Conform legendei taoiste, tigrul traieste 1000 de ani. Dupa prima jumatate a vietii sale, dupa 500 de ani, tigrul devine alb. Tigri sperie hotii, fantomele si indeparteaza incendiile. Numai maimuta este cu adevarat incompatibila cu caracteristicile si modul de a fi al puternicului animal.


•TIPOLOGIE

Nativul este impetuos, energic, bataios, impulsiv, un luptator prin excelnta, iar norocul este mereu de partea sa. Da dovada de o imaginatie bogata, o inteligenta sclipitoare si un curaj fara limite. Se bazeaza mai mult pe instinct, este agitat, risipitor, deloc chibzuit sau rabdator. Este sincer si direct, cu o gandire liberala si un mod foarte liber de exprimare. Independent, isi croieste propriul drum in viata si respecta numai propriile reguli. Este in stare de orice pentru ase impune.

In orice tip de relatii, e prietenos, simpatic, sociabil, ii place sa arate bine si sa se puna intr-o lumina buna. Este stimat si apreciat de cei din jur, pentru ca degaja o forta imposibil de trecut cu vederea. Ofera iubire cu multa pasiune, dar pretinde aceleasi sentimente, care, daca ii sunt inselate, se transforma in razbunare fara mila. Este foarte gelos si posesiv.


•UN AN AL EXTREMELOR

Anul Tigrului aduce modificari de tot felul, fiind un an al exploziilor schimbarii care va evolua continuu in intensitate. Este anul in care cei care prefera faptele minore abia daca vor putea spune ca au existat si au trecut mai departe. Se va trai si actiona numai si numai pentru fapte mari si de neuitat. Este anul introducerii celor mai noi si mai indraznete idei, un an in care nu trebuie sa ne intrebam daca este bine sau nu ce se intampla, ci sa acceptam ce traim sau ce apare ca fiind factori epuratori, pentru a exploata sansa oferita de schimbare si pentru a avea sanse maxime de reusita in jocul destinului.


•EVENIMENTE

Anul Tigrului este un an predestinat confruntarilor de tot felul care pot merge pana la razboi sau alt gen de dezastre. Derularea evenimentelor se face de cele mai multe ori sub impulsul momentului existand tentatia aventurii, fara a lua in calcul eventualele riscuri care pot duce la regrete de neimaginat in privinta grabei initiale de a actiona.

Furia poate lua in stapanire totul indiferent de efortul diplomatic depus. Ce este de netagaduit pentru acest an este fragilitatea extrema a tuturor formelor de manifestare a relatiilor umane. Increderea reciproca de alta data este "aruncata in aer" de cele mai ciudate si mai stupide declaratii, iar gesturile de conciliere pot fi interpretate in sensul invers vectorului lor.

Nu trebuie sa se piarda simtul umorului si curiozitatea de a vedea ce se mai poate intampla!
Tigrul Alb paseste in scena urmand molcomului si incapatanatului An Bou. Noul semn este anticiparea unui an dinamic cu oportunitati neasteptate si actiuni importante. Tigrul aduce insufletire si o desfasurare dramatica a evenimentelor, inflacarare si pasiune. Este anul care poate aduce la viata cele mai indraznete visuri. Volumul este dat la maxim, fixat pentru experiente grandioase de viata. Limitarile sunt minime intrucat curajosul tigru nu face pauze.
Pe mapamond, apar schimbari sociale, rebeliuni politice si interventii militare.
Anul Tigrului Alb promite sa fie neobisnuit si interesant. La conducere, in lume si in tara, vor veni oameni curajosi, prin intermediul carora se vor realiza idei radicale si neobisnuite.•FAMILIA, CARIERA SI RELATIILE

Tigrul este un animal de familie, in haita de tigri mamele si tatii ingrijesc "copiii". Prin urmare, anul 2010 va aduce ceva nou si in relatiile de familie.
Drept cadouri se pot oferi bijuterii din metal, in special de aur si argint. Ele vor aduce noroc atat proprietarilor, cat si celor care au oferit aceste daruri.

Un succes deosebit in acest an ii asteapta pe cei nascuti sub semnul Tigrului – acestia vor putea obtine tot ce-si planifica, iar inceputurile noi vor aduce realizari neasteptate, dar totodata pline de succes.

Daca sunteti nascuti in "anii prietenosi" semnului Tigru – anul Calului, Caprei sau Cainelui, pregatiti-va de un flux de noroc. Mai dificil va fi pentru rivalii traditionali ai Tigrului – Maimutele, Pisicile si Cocosii – care vor fi nevoiti sa depuneti efort, pentru a folosi siretlicurile in anul hotarat si direct al Tigrului, care nu accepta greseli. Fiti curajosi si cinstiti, si atunci norocul Tigrului va va aduce rezultatele benefice!

Tematica principala a anului va fi dragostea, pasiunea, atat de caracteristica naturii tigrului, ce se va extinde in toate sferele vietii. Atmosfera monotona si plictisitoare de la locul de munca va fi inlocuita de culori noi si aparitia noilor perspective, veti gasi ideea careia ii veti putea dedica viata, sau cel putin perioada acestui an.

In rest, anul 2010 promite sa fie linistit si echilibrat.•JUSTITIE SI FINANTE

Anul Tigrului este intotdeauna un an al justitiei, cand vinovatii sunt pedepsiti, iar cei care au acaparat bunuri straine, le vor pierde oricum. Intr-o anumita masura, 2010 va fi anul razbunarii si recompensarii actiunilor din anii precedenti ai calendarului chinez. In legatura cu criza financiara mondiala, probabil ea se va mentine, dar Tigrul favorizeaza inceputuri noi si curajul, asa ca vor fi binevenite actiuni si decizii iesite din comun in domeniul afacerilor. Anul 2010 promite sa fie o provocare in sens material, dar totodata extrem de interesant si abundent, asa ca majoritatea pur si simplu nu vor avea timp pentru ingrijorari.
Ce prezice o clarvazatoare franceza pentru 2010: razboaie, catastrofe naturale, atentate si descoperirea unui remediu pentru cancer
Razboaie, catastrofe naturale si atentate, dar si descoperirea unui remediu pentru cancer - sunt previziunile pentru anul 2010 ale unei prezicatoare franceze, publicate de cotidianul La voix du nord.

Mary-Anne, autointitulata "clarvazatoare internationala", a redactat o lucrare intitulata "2010 - previziuni aproximative".

Printre cele mai optimiste evenimente despre care Mary-Anne sustine ca se vor intampla se numara descoperirea, de catre o femeie, a unui vaccin ce ar putea constitui un remediu pentru cancer.

In plus, ea sustine ca, in 5-6 ani, "va fi descoperita o noua planeta cu pamant si apa, in departare".

Legat de criza economica, clarvazatoarea sustine ca si anii 2012 si 2013 vor fi grei, iar saracia se va accentua. Consecinta: greve si manifestatii violente, spune Mary-Anne, adaugand ca Guvernul francez nu va fi crutat, iar un atentat impotriva presedintelui Sarkozy nu este exclus.

Printre previziunile clarvazatoarei se mai numara intrarea Chinei intr-un razboi, catastrofe naturale - cutremure si eruptii vulcanice, dar si o posibila imbolnavire a Papei in 2013, care ar putea duce la inlocuirea sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceti comentarii pe acest blog